Room of Silence

Vi gör dina sexfantasier till verklighet

När det kommer till sex är skillnaden mellan fantasi och verklighet enorm. Forskning som genomförts på 4 000 vuxna om deras sexuella fantasier fann att 4 av 5 personer vill förverkliga sin favoritfantasi, men att bara 1 av 5 faktiskt har gjort det. Med andra ord verkar det som att de flesta människor går omkring med ouppfyllda sexuella önskningar.

Sexleksaker för sexfantasi

Forskning har också visat att de som vågar göra sina sexfantasier till verklighet också känner sig mest tillfredsställda med både sexliv och relationer, så det finns definitivt skäl att förverkliga våra fantasier!


Så hur kan du minska klyftan mellan fantasi och verklighet? Allt börjar med god kommunikation – du och din partner måste kunna berätta för varandra vad ni vill ha i en atmosfär av ömsesidigt förtroende och intimitet. Därefter krävs handling och då kan ett par väl valda sexleksaker verkligen kan komma till användning. Sexleksaker kan tjäna många olika syften. Allt från intima spel som kan hjälpa till att bryta isen, till tillbehör (som handfängsel eller piskor) som kan hjälpa till att skapa en viss stämning, till sexleksaker som kan leverera helt nya sensationer genom att förlänga upphetsningen eller öka njutningen och hur dessa kan hjälpa dig och din partner att förvandla fantasi till verklighet.

Sexleksak för att komma samtidigt

Män tenderar att nå orgasm snabbare än kvinnor, vilket är en av de många faktorerna som bidrar till det så kallade ”orgasmgapet” mellan män och kvinnor. Detta kan också vara anledningen till att många människor (både män och kvinnor) som jag pratar med fantiserar om att nå orgasm i samma ögonblick som sin partner. Om att få orgasm på samma gång är din fantasi, kan en bra parvibrator vara lösningen. Parvibrator är en bärbar vibrator som kan användas under ett penetrerande samlag. Den ger kvinnan både inre och yttre stimulering samtidigt genom att rikta kraftiga vibrationer till både klitoris och G-punkt. Dessutom får mannen like extra penilstimulering. Vi vet att klitorisstimulering ökar chansen för att en kvinna når orgasm under sex, en vibrator som är handsfree är att föredra vilket innebär att du och din partner kan låta händerna vandra över varandras kroppar och låta vibratorn göra jobbet.

Sexleksak för trekant och dubbel penetration

Trekanter är en av de vanligaste sexuella fantasierna och en av de handlingar som folk ofta fantiserar om att utföra under en trekant är dubbel penetration. Med andra ord; antingen två penisar samtidigt i samma öppning eller två penisar som går in i separata öppningar. Fast de flesta någon gång har fantiserat om trekanter eller andra gruppsexupplevelser har de flesta aldrig förverkligat den fantasin. Den vanligaste anledningen är att många par känner sig osäkra när det kommer till att öppna sin relation till en främling and dela sin partner med en annan. Andra är oroliga för att en tredje personen som kommer in i sovrummet kommer framkalla svartsjuka istället för upphetsning och andra vill vara monogama eftersom det stämmer överens med deras värderingar. Oavsett anledning kan sexleksaker hjälpa människor att förverkliga fantasin om sex på flera, utan att faktiskt bjuda in en till person. Med en double penetrator, en ring man trär runt basen på penis som har en dildo fäst vid den. Denna leksak låter någon en penis tränga in i både vaginan och anus samtidigt på sin partner. Finns även med multifunktionsvibrator funktioner fäst vid penisringen som ger lite extra klitorisstimulering, vilket också kan göra den här leksaken även hjälper till med att förverkliga den förra fantasin om att komma tillsammans. Ett annat alternativ är Butplugs som även finns med både vibrationer och mjuka kulor som roterar cirkulärt för att stimulera baken på ett helt unikt sätt. Denna sexleksak fungerar precis lika bra på egen hand som tillsammans med en partner.

Sexleksaker nya sensationer

En annan populär sexuell fantasi handlar om att prova nya saker och uppleva många olika sensationer. Människor tenderar att bli uttråkade av sexuella rutiner vilket resulterar i att vi dras till sexuell variation. Här kan sexleksaker verkligen hjälpa. För män finns till exempel på flera olika lösvaginor son inte bara erbjuder otroligt silkeslen och detaljrik stimulans med sitt mönstrade silikon. För kvinnor som är ute efter en ny stimulerande upplevelse finns Dildovibratorer som erbjuder en kraftigt penetrerande känsla med sitt grova stånd men också en kittlande känsla över klitoris. En annan höjdare som fått många lovord från kvinnor runt om i världen är den extremt populära lufttrycksvibratorn. Istället för att använda vibrationer som en klassisk sexleksak används lufttryck för att stimulera klitoris på ett helt unikt sätt – ett perfekt alternativ för dig med väldigt känslig klitoris. Lufttryckvibratorer kommer i många utföranden och prisklasser. Det här är bara några exempel på de många sätt som leksaker kan hjälpa till att förvandla våra sexuella fantasier till verklighet. Kanske kommer även erat förhållande att bli bättre i slutändan; det är trots allt så, att forskning visar att de mest sexuellt tillfredsställda paren är de som använder sexleksaker och förverkligar sina tillsammans.